Alfa állapotban

A Brainturbo az alfa állapotot alkalmazza, Georgi Lozanov módszerére alapozva, azt továbbfejlesztve, létrehozta saját egyedülálló technológiáját. Lozanov világhírű orvos, pszichiáter, aki a világon egyedüliként, idegen nyelvtanítási módszeréért, eredményeiért UNESCO elismerésben részesült. A világhírű pszichiáter kutatásai során megállapította, hogy az agyat az éber állapotú béta szintről a tanulás szempontjából rendkívül hatékony alfa szintre kell hoznia, ahol a két agyfélteke szinkronba kerül.
A gyerekek 1,5 – 6 éves korukig ébrenlétük valamivel több, mint 80%-át alfa állapotban töltik, és ekkor könnyedén megtanulják anyanyelvüket, de akár több idegen nyelvet is. Alfa állapotban, amikor a két agyféltekénk szinkronba kerül, megnő az agyunk memorizálási képessége, és ennek köszönhetően a tanulás és ismeret-befogadás jelentősen felgyorsul, a befogadott információt agyunk, a hosszú távú memóriában tárolja, ahonnan életünk további részében bármikor előhívható.
Szabadalmaztatott, egyedülálló, tudományos alapokon nyugvó csúcstechnológia alkalmazásával kezdő szintről három hónap alatt használható nyelvtudást szerezhetünk angol, német vagy spanyol nyelvből. Aki már rendelkezik valamilyen szintű nyelvismerettel, azok esetében is néhány hónap alatt rendkívül gyors fejlődés várható.
A Brainturbo egyedülálló nyelvtanulási módszere Debrecenben is elérhető. Részletes információ a www.brainturbo-debrecen.hu és a www.brainturbo.hu internetes oldalakon található vagy 06 20 233 4997-es telefonszámon kérhető.
A nyelveket ingyenes szintfelmérő és bemutató óra után egyéni, páros és csoportos (3-4 fő) formában tanulhatjuk. A tanfolyam keretében gépi/labor órák és tanári/tréneri órák váltják egymást. Az órabeosztás rugalmas, a tanulók igényeit veszi figyelembe, a nyelvtanulás bármikor elkezdhető.