Csúcstechnológia a nyelvoktatásban

A tudomány által ismert egyik leggyorsabb, leghatékonyabb tanulási módszerrel, ellazult állapotban, gyorsan, kényelmesen és nagyon hatékonyan, ráadásul stressz-mentesen, megnövelt szellemi kapacitással sajátíthatunk el idegen nyelveket.
A Brainturbo a világhírű orvos, pszichiáter Georgi Lozanov Unesco által elismert módszerére alapozva, azt továbbfejlesztve, létrehozta saját egyedülálló technológiáját. A berendezés működését, benne az EEG készüléket bevizsgáltatta, és hitelesíttette az Egészségügyi Minőségfejlesztő és Kórháztechnikai Intézettel. Az eszköz a Magyar Szabadalmi Hivataltól Szabadalmi Mintaoltalmat kapott, az eljárás maga pedig szabadalmat.
Az EEG biofeedback (=biológiai visszacsatolás – egyfajta visszajelzés arról, hogy testünk, agyunk éppen miként működik.) alkalmazás egyik legpopulárisabb területe, a figyelem növelésére, a tanulás eredményesebbé tételére, a memória teljesítőképességének emelésére irányul. A Brainturbo a biofeedback eljárások során alkalmazott, ismert technikát ötvöz speciálisan. Különlegessége és egyedisége abban rejlik, hogy a relaxációs, fogékony állapot elérését és fenntartását követően, maguk a megtanulandó, memorizálandó ismereteket hordozó virtuális ingerek is az agyi aktivitással vezérelve jelennek meg. Eddigi ismeretek alapján a módszernek egészségre káros hatása nincs. (Egyedüli kizáró okok: beépített szívbillentyű, antidepresszáns gyógyszerek szedése, epilepszia.)

A Brainturbo a világhírű orvos, pszichiáter Georgi Lozanov Unesco által elismert módszerére alapozva, azt továbbfejlesztve, létrehozta saját egyedülálló technológiáját. A berendezés működését, benne az EEG készüléket bevizsgáltatta, és hitelesítette az Egészségügyi Minőségfejlesztő és Kórháztechnikai Intézettel. Az eszköz a Magyar Szabadalmi Hivataltól Szabadalmi Mintaoltalmat kapott, az eljárás maga pedig szabadalmat.

A tudomány által ismert egyik leggyorsabb, leghatékonyabb tanulási módszerrel, ellazult állapotban, gyorsan, kényelmesen és nagyon hatékonyan, ráadásul stressz-mentesen, megnövelt szellemi kapacitással sajátíthatunk el idegen nyelveket. Szabadalmaztatott, egyedülálló, tudományos alapokon nyugvó csúcstechnológia alkalmazásával kezdő szintről három hónap alatt használható nyelvtudást szerezhetünk angol, német vagy spanyol nyelvből. Aki már rendelkezik valamilyen szintű nyelvismerettel, azok esetében is néhány hónap alatt rendkívül gyors fejlődés várható. A technológia alkalmazásának köszönhetően az új ismeretek a hosszú távú memóriánkba rögzülnek. A nyelvtanulást ingyenes szintfelmérő és bemutató óra után egyéni, páros és csoportos (3-4 fő) formában végezhetjük.

A Brainturbo egyedülálló nyelvtanulási módszere Debrecenben is elérhető. Részletes információ a www.brainturbo-debrecen.hu és a www.brainturbo.hu internetes oldalakon található vagy 06 20 233 4997-es telefonszámon kérhető.