Módszerünk

A Brainturbo módszer alapja Georgi Lozanov világhírű orvos, pszichiátertől  származik, aki  egyedülálló nyelvtanítási módszerével egyetlen nap alatt 3000 francia szót volt képes megtanítani egyszerre több ember számára. Lozanov az idegen nyelvtanítási módszeréért, eredményéért a világon egyedüliként UNESCO elismerést kapott. További részletek. 

Mi a Brainturbo?

Csúcstechnológia a nyelvtanulásban! Szabadalmaztatott, rendkívül hatékony, speciális személyfejlesztő berendezés alkalmazásával, és személyorientált tréneri órákkal gyors és hatékony beszédközpontú nyelvtanulást tesz lehetővé.

A Brainturbo módszer előnyei:

 • gyors és hatékony nyelvtanulás
 • modern technológia alkalmazása a hatékonyság növelése érdekében
 • egyéni időbeosztás, rugalmas nyelvtanulás
 • ingyenes próbaóra és szintfelmérés,  személyre szabott tananyag 
 • nincs magolás, gyakorlással stresszmentes a tanulás 
 • szakképzett, tapasztalt tanárok, akik csak Önnel foglalkoznak 
 • igény esetén páros és csoportos (3-4 fő) nyelvtanulásra is van lehetőség
 • magas újra beiratkozási arány, elégedett hallgatók
 • a napi hajtás után megnyugtató, regeneráló módszerrel tanulhatunk

 

A Brainturbo nyelvi programja:

Egy nyelvi kurzus 30, vagy 45 alkalomból áll, rugalmas időbeosztással, attól függően, hogy kezdő, haladó, egyéni vagy csoportos képzésben vesz részt a hallgató. A nyelvtanulás szintfelméréssel kezdődik, melyet a labor (személyfejlesztő berendezés  használatával) és a tanári/tréneri órák váltakozva követnek.

A labor órán a hallgatók egy kényelmes fotelben helyezkednek el, majd a személyfejlesztő eszközök használatával, egy projektor,egy EEG készülék, egy  fülhallgató segítségével, megnövelt szellemi kapacitás állapotban könnyen és gyorsan memorizálhatják a személyre szabott tananyagot. A képi- és hanganyagokat egy időben juttatjuk el a hallgatóhoz a labor órán. A beszéd centrikus tanári/tréneri óra segítésével a tanár/tréner segít felidézni, aktivizálni és megfelelően használni a labor órán memorizáltakat.

Mit várhat a Brainturbo módszertől?

Ellazult állapotban, kényelmesen, hatékonyan, gyorsan, és stresszmentesen tanulhatja a nyelvet. A labor óra alatt a megnövelt szellemi kapacitás állapotában hallott/látott tananyagot az agyunk a “hosszú távú memóriába” raktározza, ezzel biztosítva a hosszú távú nyelvtudást.

Csúcstechnikánk segítségével kezdő szintről három hónap alatt használható nyelvtudást szerezhet angol, német vagy spanyol nyelvből. Aki már rendelkezik valamilyen szintű nyelvismerettel, azok esetében is rendkívül gyors fejlődés várható, egészen a közép- vagy felsőfokú nyelvismeret eléréséig.

Brainturbo – Ahogyan az anyanyelvünket tanultuk….

A gyerekek agya 1,5 és 6 éves kor között képes a hosszú távú memóriába csatolni az információkat,  míg a felnőttek a memorizálással csupán a rövidtávú memóriájukat használják.

A gyerekek 1,5–6 éves koruk között ébrenlétük 80%-át alfa állapotban töltik, és ekkor könnyedén megtanulnak beszélni akár 3 nyelven is. Alfa szinten megnő az agyunk memorizálási képessége, az ilyen állapotban megszerzett információt agyunk a hosszú távú memóriában tárolja, ahonnan életünk további részében bármikor előhívható, ezzel biztosítja a hosszú távú nyelvtudást.

A Brainturbo az alfa tudatállapotot alkalmazza, ami által a két agyfélteke szinkronba kerül és a tanulás folyamata lényegesen felgyorsul. Az agyunk a labor óra alatt a tananyagot a hosszú távú memóriába menti, ezzel biztosítva a hosszú távú nyelvtudást.

Gyakran ismételt kérdések:

Mindenki képes a tanulás szempontjából kedvezőbb alfa tudat-állapotba kerülni a labor órán?

Igen, mert az alkalmazott technológia (AVS stimuláció, neurobiofeeback, NLP,…) ezt lehetővé teszi. A klasszikus zenei aláfestés, fény-hang hatások, a relax testhelyzet egy speciális fotelban biztosítja a tanulók teljes nyugalmát a tanulás szempontjából kedvezőbb tudat-állapot eléréséhez.

Van-e negatív mellékhatása a személyfejlesztő berendezésnek?

Nincs negatív mellékhatása személyfejlesztő berendezésnek, használata kellemes, ellazult állapotot eredményez. A nálunk alkalmazott technológia berendezései minősítő tanúsítvánnyal  és szabadalommal rendelkeznek.

Mi a garancia a Brainturbo módszer hatékonyságára?

Az eddig végzett tanulóink elégedettsége, visszajelzései, valamint  a brainturbo minőségbiztosítási rendszere. A minősítő okiratok megtekinthetők a brainturbo központi honlapján: www.brainturbo.hu/minositesek

Mit biztosít és mit garantál a Brainturbo?

 • egyedülállóan minősített, speciális agyhullám-visszacsatolású személyfejlesztő berendezés alkalmazását
 • a szabadalmaztatott, tudományos alapokon nyugvó technológia használatát
 • megnövelt szellemi kapacitás állapotát, kedvezőbb mentális állapotot
 • gyors és hatékony nyelvtanulást
 • nem feleltet, nem kér számon, csak tréningez
 • csak gyakorlást vár el
 • kulturált környezetet és minőségbiztosítás rendszert
 • garanciát vállalunk hogy a nálunk alkalmazott technológia berendezései minősítő tanúsítvánnyal rendelkeznek

Partnerség

Maximálisan segítjük abban, hogy nyelvtanulása gyors és eredményes legyen!