Csoportos

Vitathatatlanul sok előnnyel bír a kiscsoportos nyelvtanulás is. A színes angol, német, spanyol nyelvtanfolyam tanórái például remek helyszínei lehetnek egy baráti társaság beszélgetéseinek – ez esetben angol, német, spanyol nyelven.

A Brainturbo Nyelviskola 3-4 fős csoportos angol, német, spanyol nyelvtanfolyamai 15 labor és 30 tanári, összesen 45 órából állnak, ahol minden labor órához két tanári óra tartozik. A nyelvtanfolyam elvégzésével a résztvevők egy nyelvi szintnek megfelelő tudást sajátíthatnak el.

Gépi / labor óráinkon a hallgatók egy időben, kellemesen ellazult alfa állapotban képben és hangban rögzítik a tananyagot, majd a tanári órákon az oktató (a csoport nyelvi szintjétől függően) célzott kérdésekkel, szituációs gyakorlatokkal, vagy gondolatkifejtést, véleménynyilvánítást igénylő kérdésekkel hozza felszínre a labor órán a hosszú távú memóriába már eltárolt szókincset, illetve készteti a hallgatókat a csoporttársai felé történő aktív megnyilvánulásra.

A Brainturbo 45 órás csoportos angol, német, spanyol nyelvtanfolyam során kiváló lehetőség kínálkozik a „nem kiszámítható” személyközi kommunikáció gyakorlására, és az újonnan tanult tananyagnak a gyakorlati kommunikációban történő alkalmazására.

 

Amiért remek lehetőség a csoportos tanfolyam:

  • eredeti Brainturbo módszerrel – alfa állapotban – a tananyag a hosszú távú memóriába rögzül, ezért rendkívül hatékony előrehaladásra lehet számítani
  • a leckénkét dupla tanári órán elsajátítható – a csoporttársak különböző stílusú kommunikációján megtapasztalva – az azonnal reagálás képessége
  • a csoport által megbeszélt időpontokban kerülnek az órák megtartásra
  • már a hagyományos nyelvtanfolyamok áráért elérhető a csúcstechnológia használata

Ha Önök találtak azonos célt és motivációt, továbbá közel azonos szintű nyelvtudással társakat, akkor kihasználhatják a kiscsoportos nyelvtanulás előnyeit, és az egyéni nyelvtanfolyam díját (létszámtól függően) akár 50%-kal is csökkenthetik! Ha még nincs társasága érdeklődjön, mert lehet, hogy egy csoport indítása épp Önre vár! Vállalkozások számára, szervezett csoportok esetén,  egyedi árat biztosítunk!

 

Nyelvtanulás a Bridge Human Service Alapítvány és a FŐNIX Kártya támogatásával!*

 

3 fős 45 órás csoportos képzés – szükség esetén rugalmasan változtatható időbeosztással:

  • Listaár:        90 000 Ft/fő
  • Akciós ár a Bridge Human Service Alapítvány és a FŐNIX Kártya támogatásával: 69 000 Ft/fő* (egy összegben fizetve)

4 fős 45 órás csoportos képzés – szükség esetén rugalmasan változtatható időbeosztással:

  • Listaár:       70 000 Ft/fő
  • Akciós ár a Bridge Human Service Alapítvány és a FŐNIX Kártya támogatásával: 54 000 Ft/fő*(egy összegben fizetve)

 

A részletekről érdeklődjön a 20/233-4997-es telefonszámon, vagy személyesen iskolánkban!

Címünk: 4025 Debrecen,Vásáry István u. 4.