“EXTRA INTENZÍV NÉMET TANFOLYAM B2-ES NÉMET NYELVVIZSGÁHOZ

A Brainturbo Debrecen Nyelviskola (amit igaz véletlenül találtam), számomra a TÖKÉLETES nyelviskola!

Májusban szükségem volt egy helyre, ahol nagyon rövid idő alatt (3 hét) , nagyon jól fel tudok készülni a nyelvvizsgára. Ez itt sikerült!!

A nyelvtanárom SZUPER volt; eddigi életem legjobb, legfelkészültebb,legrugalmasabb tanárával tanulhattam, aki egy kis németül való beszélgetés alkalmával gyorsan és tökéletesen felmérte, milyen szinten vagyok, mit kell még gyakorolnom, tanulnom.

A gépi órákról azt hittem először, hogy túlságosan egyhangú, unalmas órák lesznek, – amely kétség már az első alkalommal eloszlott bennem. Egy kisgyerekes anyuka is tökéletesen el tud lazulni az ott eltöltött idő alatt.

Nos, az ellazulás nekem is sikerült! A gyerekem születése óta (3 év) itt volt az első alkalom, ahol ki tudtam kapcsolódni a mindennapokból, a gyerekemért való minden perces aggódástól, és közben nyelvet tanultam. A német nyelv hallása és egyben a szöveg olvasása számomra a lehető leghatékonyabb tanulás, még ha az agyféltekeim nem is voltak 100%-os befogadó képesek ( amit a fülemre csatlakoztatok kis masina mérni is tudott, és elaludni sem hagyott, mikor egyszer-egyszer egy kicsit fáradtabb, kimerültebb pillanatomban voltam). Egy biztos: a gépi órák az ember legnyugodtabb napszakában a leghatékonyabbak, amikor nem akarsz szétcsattanni az energiától, de még olyan fáradt sem vagy, hogy egy nyugodt, csendes, sötét szobában el tudnál aludni.

A nyelvtanulásnál mindig fontos az otthon tanulás, de sajnos nekem az élet minden területén intenzív volt ez a 3 hét, így a legtöbbet az iskolában eltöltött idő alatt szívtam magamba.

A nyelviskolába bemenni, nekem maga volt az energia, a nyugalom, a kikapcsolódás, a tanulás utáni vágy.
Az ott dolgozók extra kedvesek, segítőkészek, rugalmasak voltak minden alkalommal!

Szóval köszönöm: lányok, tanárnő (a legjobb tanár) Brainturbo!

A LÉNYEG: a nyelvtanfolyam után közvetlenül, egy extra hosszú, tömény napon SIKERES B2-ES NÉMET NYELVVIZSGÁT TETTEM, a Goethe Intézetben!!

KÖSZÖNET MINDENÉRT, és, ha nyelvvizsgázni szeretnék még, biztos, hogy itt fogok felkészülni!!”

 

Rezes Emma

“A GÉPI ÉS A TANÁR TARTOTTA ÓRÁK KOMBINÁCIÓJA A KIVÁLÓ HATÁSFOK ZÁLOGA”
Külön köszönet azért, hogy a rendelkezésemre álló bő egy hétre sikerült összeállítani számomra a pont megfelelő órarendet. Megjegyzem, máshol maximum próbaórát vehettem volna.
Mindenki végtelenül kedves és segítőkész volt, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy örömmel járjak az órákra és jelentős haladást érjek el. A gépi és a tanár tartotta órák kombinációja a kiváló hatásfok záloga. A jól megválogatott tan- és az ahhoz tartozó hanganyag a garancia arra, hogy minden fontos tudnivaló alaposan rögzüljön.
Minden kétséget kizáróan kiváló döntés volt beiratkoznom a tanfolyamra.
Csak ajánlani tudom. Bárkinek.

E. György

“Kedves Nyelviskola!

Köszönök mindent nektek, és a német tanárnőnek!
Nagyszerű tapasztalataim vannak.Több mint egy éve élünk Németországban úgy, hogy minden nyelvi alaptudást nálatok szereztem.

Sikerült munkát találnom 3 hét alatt, lakást bérelnem 3 hónapon belül, a fiam iskolába jár, nagyon jól érezzük magunkat. Én daruskocsival dolgozom, és 250 km-es körzetben járok Bayern-ben. Mindenfelé boldogulok a beszéddel, bár az elején a tájszólás eléggé meglepett. Nap mint nap telefonon kell beszélnem a főnökeimmel,a kollégákkal – természetesen csak németül, (egyedül vagyok magyar a kb. 200 fős cégnél). Szülői értekezlet 3 havonta, ha orvoshoz kell vinni a gyereket ott is boldogulok stb. stb.(ahhoz képest, hogy mikor hozzátok jelentkeztem, egyetlen egy német szót sem tudtam).

Szóval nagyon jó tapasztalataim vannak a nyelviskolátokkal kapcsolatban, csak ajánlani tudom!”

P. Cs. Gy.

 

SZERENCSÉRE MEGTALÁLTAM A NEKEM VALÓ NYELVISKOLÁT!

Mindamellett, hogy a különleges tanítási módszerükkel magabiztos nyelvtudásra tettem szert, az iskolában kedves, segítőkész emberekkel ismerkedtem meg. A munkám nagyon sok külföldi utazással jár, ami miatt nagy szükségem van a folyékony német nyelvtudásra, ezért is szerettem volna a meglévő ismereteimet bővíteni, tökéletesíteni. Szerencsére megtaláltam a nekem való nyelviskolát! Egyéniben indultam el a tanfolyamon, így a saját szintemről indulva, a saját tempómban és a célomnak megfelelően személyre szabott képzési terv szerint kezdtem el tanulni. Ezek lehetővé tették számomra a rendkívül gyors haladást. A kiszámíthatatlan szabadidőm miatt elengedhetetlen volt az egyedileg kialakított órarend, és a nagyfokú rugalmasság is!

 

V. Izabella

MEGSZERETTEM AZ ANGOLT A BRAINTURBO DEBRECEN NYELVISKOLÁBAN!

Anyukámék írattak be a Brainturbo Debrecen Nyelviskolába, hogy feltornázzam az angol tudásomat, és ki tudjam javítani a nem túl jó osztályzataimat. Eleinte vonakodtam, de aztán egyre jobban tetszettek a gépi órák, a tanáriról nem is beszélve. A tanár bácsi játékos formában, kötetlenül, és mégis nagyon érthetően magyarázott el számomra addig felfoghatatlan dolgokat, miközben engem is nagyon sokat beszéltetett idegen nyelven. Egyre jobb lett a kiejtésem, jobban merek beszélni, nagyon sok szót, kifejezést tanultam meg. Nagyon megszerettem az angolt, és mi több, a fejlődésemet az iskolában is észrevették, hiszen egyre jobb dolgozatokat írok!

K. Botond 11 éves általános iskolai tanuló

SIKERES NYELVVIZSGA ELSŐ PRÓBÁLKOZÁSRA!

A Brainturbo Debrecen Nyelviskolában rengeteget bővült a szókincsem, kommunikálásban is bátrabb vagyok. Gépi órákon a jól megválogatott szövegekből a hasznosabbnál hasznosabb szavak a “fülembe másztak” , tanári órákon a tanárnőtől  is rengeteget tanultam. Munka mellett sikerült felkészülni a középszintű nyelvvizsgára, ami első próbálkozásra sikerült.

 

B. Tünde

TANULÁS NYUGODT, ÉS STRESSZMENTES LÉGKÖRBEN

Az órák nyugodt légkörben, stresszmentes környezetben kerültek leadásra. A tanári órákat jól felkészült nyelvtanár, személyre szabottan tartotta, figyelembe véve a mindenkori igényeimet.

K-né Andrea

“SOK MUNKA MELLETT IS IGEN HATÉKONY…”

 

Ajánlom bárkinek, akár kezdő, akár újrakezdő nyelvtanuló. Sok munka mellett is igen hatékony, időt kímélő módszer a nyelvtanulásra.

 

L. J.

“ÚGY ÉRZEM, JÓ DÖNTÉS VOLT EZT A NYELVISKOLÁT VÁLASZTANI!”

A legfontosabb szempont számomra az volt amikor elkezdtem nyelviskolát keresni, hogy rugalmas időbeosztásban legyenek az órák. Több nyelviskolát is felkerestem, de ezt volt az egyetlen, ahol sikerült számomra is megfelelő időbeosztást tervezni. Többször előfordult, hogy le kellett mondanom az órát, de olyankor is könnyen, és hamar sikerült új időpontot találni. Nagyon meggyőző volt számomra az is, hogy mielőtt bármit eldöntöttem volna, ingyenes próba órán vehettem részt, majd azt követően részletes tájékoztatást kaptam a képzésről. A tanfolyam során mind a gépi, mind a tanári órákat nagyon szerettem. Tanáromtól számtalan plusz anyagot is kaptam, ami nem csak a spanyol nyelvet, de a kultúrát is megismertette velem, ami még jobban motivált a nyelv tanulására. Úgy érzem, jó döntés volt ezt a nyelviskolát választani!

V. Zs.

“55 ÉVESEN RÉGI VÁGYAM TELJESÜLHETETT”

 

Olyan nyelviskolát kerestem, ahol rugalmasan tudnak alkalmazkodni a munkahelyi elfoglaltságomhoz. Nagyon örültem annak, hogy a Brainturbonál a kor sem akadály, és 55 évesen régi vágyam teljesülhetett. A módszereket hatékonynak vélem, az órákat jól felkészült tanár irányítja. Bár – úgy gondolom, – túlkoros vagyok bármiféle nyelvvizsgához, a kurzus befejeztével úgy döntöttem, hogy folytatom a továbbtanulást.

 

R. M. Lili

SOKKAL KÖNNYEBBEN TUDOK NÉMETÜL BESZÉLNI!

Úgy gondolom, hogy ez a nyelvi képzés nagyon sokat segített nekem. Sokkal könnyebben tudok beszélni idegen nyelven, gyorsabban és hamarabb le tudom fordítani mindazt, amit el szeretnék mondani. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert, amit a Brainturbo kínál.

 

 

J. Klaudia középiskolai tanuló

SIKERÜLT A NYELVVIZSGÁM!

Úgy gondolom, hogy a német nyelv ismerete napjainkban rendkívül fontos. A Brainturbo nyelviskolában az egész napos suli után kellemes légkörben fejleszthettem a tudásomat. Az oktatás kommunikáció központú, a nyelv intenzív használatára pedig kiváló oktató ösztönzött. A hangulat barátságos, szerintem a tanítási módszerük nagyon jó, mert könnyedén tanultam. Egy unalmas óra sem volt. Úgy gondolom, a legjobb nyelviskolát választottam a felkészüléshez. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeretne maximálisan felkészülni a nyelvvizsgára, mert nekem is sikerült.

N. Nikolett

TARTALMAS ÉS SZÍNVONALAS ÓRÁK!

Csak ajánlani tudom ezt a módszert annak, aki tényleg szeretné elsajátítani az angol nyelvet. A módszer hatékonyságát nagy mértékben befolyásolja a tartalmas és színvonalas tanári óra.

P. Mihály

VÉGRE BESZÉLEK ANGOLUL!

Először meglepő és teljesen újszerű ez a nyelvoktatási módszer. Ahogy telnek az órák úgy nyílik ki a tanuló előtt az idegen nyelv (az én esetemben az angol), eddig elrejtett varázsa,titkai. Számomra sokkal könnyebben ragadtak meg  a szavak, sokat javult a kiejtésem, kezdem megérteni a beszélt nyelvet, személyes konzultáció során, rádióban, televízióban. A tanári órák változatosak, igazodnak a saját tempómhoz, az időpont egyeztetés rugalmas. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Orosz nyelvet tanultam az iskolában, gyakorlatilag eredménytelenül. Korábban jártam egy csoportos tanfolyamra több-kevesebb sikerrel. Jelenleg a Brainturbo nyelviskolában munka mellett tanulom az angolt, kevés időráfordítással, fárasztó napok után. Brainturbo módszerrel történő tanulás előhozza a korábban rögzülteket, és nagyon jó, hogy sokat kell beszélni teljes mondatokban a tanári órán. Tapasztalom a fejlődést. Viszont ez a módszer is csak úgy működik hatékonyan, ha otthon gyakorlunk.

Lajos

3 HÓNAP UTÁN KAPTAM ÁLLÁST KÜLFÖLDÖN!

Nyáron merült fel bennem, hogy külföldön (Németországban) szeretnék dolgozni. Problémát jelentett azonban, hogy soha nem tanultam korábban németül, ezért egy olyan nyelvtanfolyamot kerestem, ahol a lehető leghamarabb megtanulhatok németül beszélni, legalább olyan szinten, hogy munkát tudjak vállalni. Így esett a választásom a Brainturbo Nyelviskolára. Szeptember 1-én kezdtem el a tanulást. Az alapkurzus végén (3 hónap elteltével) sikeresen megfeleltem német nyelvű állásinterjúkon, így december 1-én már munkát vállaltam Németországban. Természetesen folytatnom kell tovább a nyelvtanulást, de alapozásnak nem is találhattam volna jobbat, mint a Brainturbo, hiszen rendkívül rövid időn belül – három hónap elteltével – sikerült a tervem, alapszinten kommunikálok német nyelven.

Köszönettel és üdvözlettel: Edit – 3 fős csoportban tanult

Edit

POZITÍV ÉLMÉNYEK,LUXUS KÖRÜLMÉNYEK!

Nagyon örülök, hogy részt vehettem egy ilyen típusú tanfolyamon. Csak pozitív élményekkel gazdagodtam nagyon jó dolognak tartom, hogy inkább a kommunikációra épül a nyelvtanulás, így jobban helyt tudok majd állni német nyelvterületen. Luxus körülmények között, magas színvonalon tanulhattam. Ha lesz lehetőségem szeretném tovább folytatni a nyelvtanulást ebben a formában./Ádám – 3 fős csoportban tanult/

Ádám

NÉHÁNY HÓNAP ALATT KÖZEL 1000 SZÓ!

Műszaki értelmiségiként koromnál fogva – az orosz nyelven kívül- most kezdtem a nulláról az angol nyelvtanulást a Brainturbo nyelviskolánál. Néhány hónap alatt közel ezer szót sikerült elsajátítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek a nyelviskolát, főleg annak, aki egyéni időbeosztással, rugalmasan és gyorsan akar célt érni. Kiváló módszertannal, gyakorlott nyelvtanárokkal dolgozik az iskola.

László

KÉT KISGYEREK MELLETT TANULTAM MEG IDEGEN NYELVEN KOMMUNIKÁLNI!

2 x 40 órás tanfolyamot végeztem a Debreceni Brainturbo Nyelviskolában, szinte teljesen a kezdő szintről indultam. A tanfolyam végére nagyon sokat fejlődtem, a kevés otthoni tanulás, időráfordítás ellenére is, hiszen két kis gyermeket nevelek és mellettük nem volt egyszerű az otthoni tanulás.

Tanári óra előtt mindig átolvastam a tananyagot és szinte minden visszajött a gépi órán hallottakból. A rögzítésben pedig nagy szerepet játszott a tanári óra, mely mindig jó hangulatban telt és kötetlen beszélgetés keretében idéztük fel a gépi óra anyagát.

Nagy segítséget jelent az itt megszerzett erős kommunikáció alapú nyelvtudás, mert hamarosan külföldre költözünk a családommal. Rendkívül hatékony volt, mivel egyéni oktatásban részesültem, nem kellett alkalmazkodnom senkihez, a saját tempómban tudtam haladni, teljesen rugalmasan kezelték az óra beosztásomat, így amikor nekem megfelelő volt, akkor tudtam járni az órákra.

A nyelviskola nagyon jó hangulatú, az alkalmazottak segítőkészek voltak, bármilyen problémám volt hozzájuk fordulhattam. A nyelvtanárom felkészült, profi és lelkiismeretes, szintén meg tudtam vele beszélni minden gondomat. Egyszóval nagyon meg voltam elégedve mind az oktatással, mind a nyelviskolával. Össze sem lehet hasonlítani a hagyományos nyelvtanítási módszerekkel, mert ez sokkal hatékonyabbnak bizonyult.

Papp Melinda

NINCS TÖBB GÁTLÁS! MEREK ANGOLUL BESZÉLNI!

Könyvelőként dolgozom. Nyelvvizsga hiánya miatt a diplomát nem tudtam megszerezni. Ezzel a módszerrel közelebb kerülök a sikeres angol üzleti nyelvvizsgához. Dolgozó embereknek nagyon ajánlom, mert rugalmas az időbeosztás és írásbeli házit sem kell csinálni. Az idegen nyelvi kommunikációban sok gátlásom volt, nem mertem angolul beszélni, nem tudtam kifejezni magam, de a tanfolyam előre haladásával egyre kommunikatívabbá válok, és nem szorongok, ha idegen nyelven kell megszólalnom. Ez köszönhető a kommunikáció alapú tanítási módszernek és a tanár úrnak is.

Kathi Gabriella

KÜLÖNLEGES TANÍTÁSI MÓDSZER

A debreceni Brainturbo nyelviskola diákja voltam. A nyelviskola erőssége a tanítási módszer különlegességében rejlik. A hagyományos nyelvoktatással ellentétben a tanári órákat kiegészítik a gépi órák, ahol alfa állapotban történik a tananyag rögzülése. Ebben az ellazult állapotban az új információkat agyunk a hosszú távú memóriában tárolja. Ez teszi még hatékonyabbá az idegen nyelv elsajátítását.

 

 

Mezei Attila